Tue. May 17th, 2022


Parquet Courts heeft een nieuw nummer gedeeld genaamd ‘Watching Strangers Smile’. Voordat het nummer op streamingplatforms werd uitgebracht, debuteerde de band met een live-optreden op De Ellen Show gisterochtend (11 januari). Luister naar de track en bekijk de band’s Ellen prestaties hieronder.

Afgelopen herfst bracht Parquet Courts hun nieuwste full-length uit Sympathie voor het leven. Ze deelden ook muziekvideo’s voor de singles ‘Walking at a Downtown Pace’, ‘Black Widow Spider’ en ‘Homo Sapien’.

Kijk nog eens naar Pitchfork’s interview uit 2016 “Parquet Courts Worship Prince’s Magic and Fred Durst’s Shamelessness.”

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin