Tue. May 17th, 2022


Het is nog niet zo lang geleden dat Pixar een van de kroonjuwelen was van het Disney-imperium. 20 jaar lang was het het meest gerespecteerde en meest geliefde merk op het gebied van animatie, en het bleek de ene moderne klassieker na de andere te zijn die zowel kinderen als ouders aansprak.

Maar sinds de pandemie begon, heeft Disney alle Pixar-films rechtstreeks naar streaming gepusht, zelfs op momenten dat andere Disney-animatiefilms theatrale releases of hybride releases kregen, of alleen beschikbaar waren op Disney+ tegen een premium prijs. Dat is er met het magische gebeurd Ziel en de zoete Luca, en het staat op het punt opnieuw te gebeuren met Pixar’s nieuwste film, Rood worden. Disney heeft vandaag aangekondigd dat de film op 11 maart exclusief op Disney+ in première gaat.

Eerder werd verwacht dat de film op diezelfde datum in première zou gaan in de bioscoop. Dankzij de Omicron-variant is de laatste tijd een toename van Covid-19-gevallen geweest, en dat heeft ertoe geleid dat sommige films de releasedatums hebben verschoven. Maar Rood worden is de meest opvallende film tot nu toe die een bioscooprelease in 2022 volledig heeft overgeslagen.

Hier is de meest recente trailer van de film:

En hier is de officiële synopsis van de film:

Disney en Pixar’s “Turning Red” introduceert Mei Lee (stem van Rosalie Chiang), een zelfverzekerde, sukkelige 13-jarige die verscheurd wordt tussen haar moeders plichtsgetrouwe dochter blijven en de chaos van de adolescentie. Haar beschermende, zo niet enigszins aanmatigende moeder, Ming (stem van Sandra Oh), is nooit ver van haar dochter verwijderd – een ongelukkige realiteit voor de tiener. En alsof veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam niet genoeg waren, wanneer ze te opgewonden raakt (wat praktisch ALTIJD is), “poef” ze in een gigantische rode panda!

Volgende film van Pixar na Rood worden is Lichtjaar, geïnspireerd door het personage uit de Toy Story franchisenemer. We zullen moeten zien of het de film is die Pixar eindelijk naar de bioscoop terugbrengt of dat het in plaats daarvan alleen voor streaming wordt uitgebracht. Momenteel staat het theaterdebuut gepland op 17 juni.

Elke Pixar-film, gerangschikt van slechtste naar besteBy admin