Sat. May 21st, 2022


Pussy Riot heeft een nieuw nummer gedeeld dat samen met Tove Lo is geschreven. Het heet “Punish” en het komt met een nieuwe visual van Ksti Hu. Vind de video en de aankomende tourdata van Pussy Riot naast Marina hieronder.

“‘Punish’ is het eerste audiovisuele kunstwerk uit de aankomende cyclus van Pussy Riot waarin een super(held)personage wordt geïntroduceerd dat magische, supervrouwachtige eigenschappen bezit en deze krachten gebruikt om seksisme te bestrijden’, zegt Nadya Tolokonnikova van Pussy Riot in een verklaring. “Ze is een sterke dominante figuur en dient gerechtigheid door Weinsteins van de wereld te straffen. Gesprekken over de wraakzuchtige shero verspreiden zich en nu zijn mannen bang om zich te misdragen, omdat ze zich er terdege van bewust zijn dat wraak eraan komt.”

Eind 2021 werd bekend dat leden van Pussy Riot door de Russische regering tot ‘buitenlandse agenten’ werden benoemd.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

Pussy Riot:

02-26 New York, NY – Terminal 5
02-28 Atlanta, GA – Coca-Cola Roxy
03-01 Nashville, TN – Ryman Auditorium
03-03 Houston, TX – Muziekcentrum Bayou
03-04 Austin, TX – Austin City Limits Live in het Moody Theater
03-05 Dallas, TX – De fabriek in Deep Ellum
03-09 Inglewood, CA – YouTube TheaterBy admin