Tue. May 17th, 2022


Hellboy, Ron Perlman, derde film, fans

Fans van de eerste twee van Guillermo del Toro Hellboy films houden nog steeds vol dat de regisseur zijn trilogie kan afmaken, vooral na de mislukte reboot in 2019 met David Harbour in de hoofdrol. De slechte ontvangst van die film, zowel kritisch als financieel, betekent waarschijnlijk dat we geen film zullen zien Hellboy film van wie dan ook, maar Ron Perlman, die speelde in de eerste twee films van del Toro, vindt dat er een derde film van de productieve regisseur moet worden gemaakt voor de fans.

Tijdens een gesprek met The Independent gaf Ron Perlman toe dat hij op 71-jarige leeftijd niet jong wordt, maar hij wil de fans toch de “epische conclusie” dat ze verdienen. Perlman zei, “Ben ik enthousiast om Hellboy 3 te doen? Nee, ik ben 71 f**king jaar oud. [But] we zijn dit aan de fans verplicht, en we zouden het aan hen moeten geven, want het zou een epische conclusie zijn. Dus Guillermo, als je aan het lezen bent, ik ben nog niet klaar met je te beuken om dit verdomde ding gedaan te krijgen.

De enige voorwaarde lijkt de betrokkenheid van Guillermo del Toro te zijn. Als hij niet aan boord is, is Perlman niet geïnteresseerd in terugkeer. Perlman kreeg de kans om het personage in de noodlottige film uit 2019 opnieuw te bezoeken, maar hij wees het af omdat Del Toro niet aan het roer stond. Perlman zei in 2020 dat: “de reboot was iets waar ik aan mee mocht doen en ik besloot dat de enige versie van Hellboy waarin ik geïnteresseerd ben, degene is die ik doe met Guillermo.”

Ron Perlman en Hellboy gaan hand in hand omdat hij het personage personifieerde in twee films die goed werden ontvangen door fans. 2004’s Hellboy en 2008 Hellboy II: Het gouden leger, beide geregisseerd door Guillermo del Toro, hebben de kassa niet in vuur en vlam gezet, maar in de loop van de jaren sinds hun release zijn beide films behoorlijk goed gewaardeerd door de fanbase. Ik weet zeker dat ze Perlman graag terug zouden zien komen voor een derde film met Del Toro aan het roer.

Denk JIJ dat ze een derde moeten maken? Hellboy film met Ron Perlman en Guillermo del Toro?

By admin