Tue. May 17th, 2022


Röyksopp heeft een video gedeeld voor hun nieuwe nummer “(Nothing But) Ashes…” In de clip is een gemaskerde figuur te zien die ‘s nachts door een bos loopt voordat hij een metalen voorwerp op de grond vindt. Het is de eerste nieuwe muziek van het Noorse duo sinds 2020. Bekijk het hieronder.

Torbjørn Brundtland en Svein Berge’s laatste studio-LP als Röyksopp was in 2014 Het onvermijdelijke einde. Ze verklaarden dat het hun laatste album-lengte release zou zijn. In 2019 kondigden ze een reeks B-kantjes en niet eerder uitgebrachte tracks aan, genaamd verloren banden; singles werden periodiek toegevoegd aan afspeellijsten op Spotify en YouTube. De eerste 10 van de 15 tracks zijn in 2021 op fysieke formaten uitgebracht.

Bekijk Pitchfork’s 2014 “Update”-functie op Robyn en Röyksopp.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin