Sat. May 21st, 2022


Sabaton streamt nu hun nieuwe single “Soldier Of Heaven”, waarvan de teksten de veldslagen van de Witte Oorlog tijdens de Eerste Wereldoorlog beschrijven. De veldslagen vonden plaats in de Alpen aan de grens tussen Oostenrijk-Hongarije en Italië, waar veel soldaten doodvroren of werden begraven door gevaarlijke lawines.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“We hebben de ‘Christmas Truce’ al uitgebracht en hier komt nog een nummer dat de diversiteit van het nieuwe album laat zien”, zei bassist Pär Sundström. “In de vroege luistersessies van het nieuwe album werd dit door de meeste mensen opgemerkt als een topnummer, en we weten dat dit een krachtig meezinglied zal zijn bij toekomstige concerten. naar een show en zorg ervoor dat je Corona doodt!”

“Soldier Of Heaven” kan hier worden gestreamd.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin