Mon. May 16th, 2022


NYC is heel eigen Sam Allan trapt 2022 knallend af met een massale release. Hij werkt samen met het vocalist-team Davidia voor hun bedwelmende single, “Waarom hou je niet van me“, getekend bij Thomas Gold’s prestigieuze Fanfare Records.

Het is een enorme ondertekening en terecht verdiend, en omvat elk facet van het worden van een anthem, zowel in de clubs als op festivals. Melodisch, opbeurend en aanstekelijk verslavend, “Waarom hou je niet van me” is een nummer dat je waarschijnlijk bij herhaling zult horen.

Dit is wat Sam Allan erover te zeggen had:

Het was geweldig om met Daudia te mogen werken aan mijn nieuwste originele ‘Why Don’t You Love Me’. We zijn erg opgewonden om het eindelijk met iedereen te kunnen delen, vooral op een label dat zo opmerkelijk is als Thomas Gold’s Fanfare Records.

Luisteren naar “Waarom hou je niet van me” door Sam Allan ft. Daudia hieronder!

By admin