Tue. May 17th, 2022


EEN Scott Pilgrim anime-serie is momenteel in ontwikkeling bij Netflix.

Volgens een rapport van THR zal de anime-serie de populaire graphic novel-serie aanpassen die de Ubisoft-videogame en de Edgar Wright-film inspireerde, Scott pilgrim tegen de wereld, met in de hoofdrol Michael Cera. De serie wordt ontwikkeld door Netflix en Universal’s UCP, maar heeft nog geen seriebestelling.

MEER: Tales of Luminaria: The Fateful Crossroad krijgt trailer en 10 minuten durende preview

Scott Pilgrim-maker Bryan Lee O’Malley schrijft de animatieserie en zal als uitvoerend producent dienen met BenDavid Grabinski (Ben je bang in het donker?). Het duo zal als showrunners dienen als er een serieorder wordt gegeven.

Wat betreft de animatie, anime studio Science SARU (Ping Pong de animatie, Blijf van Eizouken af!) zal de productie voor zijn rekening nemen met Eunyoung Choi als producer en Abel Gongora als regisseur. Wetenschap SARU heeft onlangs twee afleveringen bijgedragen aan Star Wars: Visions: “Akakiri” en “T0-B1.”

MEER: Aanval op Titan Final Season Part 2 Trailer blikt terug op de geschiedenis van de serie

“Het leven van Scott Pilgrim is helemaal zoet. Hij is 23 jaar oud, hij zit in een rockband, hij heeft ‘tussen banen’ en hij gaat uit met een schattig middelbare schoolmeisje. Er kan niets fout gaan, tenzij een serieus geestverruimend, gevaarlijk modieus, rolschaatsend bezorgertje genaamd Ramona Flowers door zijn dromen begint te cruisen en langs hem heen gaat zeilen op feestjes’, zegt de synopsis van de originele graphic novel. “Zal Scotts geweldige leven op zijn kop komen te staan? Zal hij het in de strijd moeten opnemen tegen Ramona’s zeven kwaadaardige ex-vriendjes? Het korte antwoord is ja.”

By admin