Tue. May 17th, 2022


Scream, Scream première, Paramount Pictures

Paramount Pictures heeft zijn Schreeuw première te midden van een toename van Covid-gerelateerde activiteit. Het evenement, gepland voor dinsdag 11 januari, zou een rode loper-affaire zijn geweest met onder meer regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett en franchisesterren Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette die allemaal wilden deelnemen. Schreeuw staat gepland voor a 14 januari release exclusief in de bioscoop, en het kan te laat zijn om de film op dit moment uit te stellen. Wat dit betekent voor de kassa van de film is een raadsel, maar de Omicron-variant is springlevend en dwingt veel theaters om hun deuren opnieuw te sluiten.

Paramount’s Schreeuw première is niet het enige A-lijstevenement dat deze week wordt verlaagd. Gisteren werd aangekondigd dat het Sundance Film Festival 2022 zijn persoonlijke programma zou annuleren ten gunste van een volledig virtueel platform. Hoewel het klote is om deze spannende gebeurtenissen op het hakblok, de Omicron-variant, te leggen, zeggen onderzoekers dat het meer overdraagbaar is dan andere vormen van Covid-19. Het laatste wat Paramount wil is voor zijn Schreeuw première om bestempeld te worden als een superverspreider-affaire, en om degenen die de show bijwonen het risico op infectie te brengen.

Schreeuw ziet verschillende leden van de hoofdcast van de franchise terugkeren, waaronder Neve Campbell als Sidney Prescott, David Arquette als Dewey Riley en Courteney Cox als Gale Weathers. Als bonus zal Roger L. Jackson wederom de stem van Ghostface verzorgen. Andere leden van de cast zijn Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Kyle Gallner, Marley Shelton, Mason Gooding, Dylan Minnette, Mickey Madison, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

Ben je enthousiast over? Schreeuw? Ben je van plan om voorzichtig te zijn om de film in de bioscoop te zien? Zijn er bij jou in de buurt ook theaters open? Alle Cineplex-theaters in mijn omgeving zijn sinds gisteren gesloten, wat betekent dat ik moet wachten op de Blu-ray. Ik weet zeker dat de film voor mij verwend zal worden, tenzij Paramount op het laatste moment een toneelstuk maakt om de film op Paramount+ te hosten. Hoe dan ook, laat ons gerust weten wat je van de Schreeuw première wordt geannuleerd in de opmerkingen hieronder.

By admin