Mon. May 16th, 2022


Superheld satire serie de jongens keert terug voor zijn derde seizoen. Tijdens de laatste aflevering van Vought News Network maakte Amazon de zomerpremièredatum van de show bekend. Drie nieuwe afleveringen van de de jongens zal begin juni aankomen, met daaropvolgende afleveringen die elke vrijdag vallen tot de seizoensfinale in juli.

Bekijk de Vought News Network-clip hieronder, die het komende seizoen plaagt voordat de releasedatum van seizoen 3 officieel wordt onthuld. Daarnaast biedt het segment ook enkele updates over de jongens‘ aanstaande spin-offshow:

Het ensemble cast voor de jongens Seizoen 3 bevat Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en Jensen Ackles.

Gebaseerd op Garth Ennis en Darick Robertson’s bestverkopende strip, volgt de show de sensationele superheldengroep genaamd The Seven, gerund door conglomeraat Vought International. Onder hun verheven façade zijn de leden van de Seven eigenlijk oppervlakkige beroemdheden die wegkomen met onuitsprekelijk corrupte daden. In het nieuwe seizoen maken we kennis met Payback, Voughts premièreteam van superhelden voordat The Seven werd gevormd.

Showrunner Eric Kripke wordt vergezeld door uitvoerende producenten Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver van Point Gray Pictures, evenals Neal H. Moritz en Pavun Shetty van de originele film. Geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television, werd het eerste seizoen van de show goed ontvangen. Seizoen 2 bleek zelfs nog beter te zijn en staat momenteel op 97 procent Fresh op Rotten Tomatoes.

de jongens keert terug voor seizoen 3 op 3 juni 2022.

Beroemde film- en tv-programma’s die werden afgewezen door leidinggevenden

Deze veelgeprezen series en films werden allemaal afgewezen door talloze studio- en netwerkmanagers voordat ze uiteindelijk op het scherm kwamen.By admin