Tue. May 17th, 2022


Het is al een hele tijd geleden dat we iets hebben gehoord over de Battlestar Galactica reboot, maar onlangs gaf producer Simon Kinberg een update over wat fans van de film kunnen verwachten.

MEER: Anna Nicole Smith wordt het onderwerp van Netflix-documentaire

In een recent interview met Collider werd Kinberg – die de aankomende revivalfilm gaat schrijven en produceren – gevraagd naar de status van het project, en Kinberg sprak positief en zei dat het doorgaat naar het stadium van het toevoegen van een regisseur.

“We zijn bezig met het bezoeken van regisseurs en de hoop is om een ​​regisseur aan te trekken en dit jaar te beginnen met het voorbereiden van de film,” zei Kinberg, “Het is een megagrote film en de voorbereiding zal een zeer lange voorbereidingsperiode zijn, dus ik zou me voorstellen dat zelfs als we vandaag een regisseur zouden aanstellen, het zes, negen maanden zou duren om deze film goed voor te bereiden. Dus op zijn vroegst zouden we eind dit jaar fotograferen. We zouden waarschijnlijk begin volgend jaar gaan fotograferen. De tijd zal leren wie de regisseur is en dan zal jij of iemand anders vertellen wie de regisseur is.”

Kinberg werd ook gevraagd naar de aanstaande Battlestar Galactica reboot-serie die is ingesteld om te verschijnen op Peacock. Terwijl fans aanvankelijk dachten dat er misschien geen grote connectie tussen de twee zou zijn, zei Kinberg dat er “synergie” is tussen beide, maar dat hij er nog niet te veel over kan zeggen.

MEER: The Tragedy of Macbeth Trailer plaagt nieuwe kijk op Shakespeare-verhaal

“In termen van de situatie met Sam en de show kan ik er niet te veel over zeggen, behalve dat er synergie is tussen de twee ondernemingen en constante communicatie tussen ons,” zei Kinberg. “We zijn een hechte band geworden en hebben het samen heel leuk gehad en er zal, bij gebrek aan een betere uitdrukking en het is een veelgebruikte uitdrukking, een gedeeld universum zijn.”

By admin