Tue. May 17th, 2022


Op weg naar 2022, SoundCloud viert opnieuw een succesvol jaar en verwelkomt de volgende generatie artiesten met een speelfilm, The Day Ones.

De allereerste film van SoundCloud bevat muziek en live optredens van breakout-artiesten uit 2021 SoFaygo, Charmaine, Otis Kane, Pa Salieu, Lourdiz, Ela Minus, en meer. Nadat je het acceleratorprogramma “First on SoundCloud” van het platform hebt doorlopen, zijn dit namen om op je radar te houden.

The Day Ones brengt de werelden van muziek, entertainment en cinema samen om een ​​grote carrière te creëren voor de artiesten, en biedt een nieuwe, innovatieve manier om hun talenten te laten zien en ze in contact te brengen met fans over de hele wereld. Het is een van de vele inspanningen die SoundCloud levert voor de artiesten waarin ze geloven.

Meer weten en kijken The Day Ones hier. Luister hier naar de soundtrack.


Over First op SoundCloud: First on SoundCloud is een cultuurveranderend programma dat is ontworpen om artiesten die breken op SoundCloud te versterken. Volg hun reis terwijl ze nieuwe mijlpalen bereiken, creatieve barrières doorbreken en de toekomst van muziek bepalen.


Over The Day Ones: een film over twee beste jeugdvrienden op een keerpunt in hun leven. Voordat ze afscheid nemen, brengen ze hun laatste avond samen door op hun favoriete lokale feest. De hele nacht beleven ze muzikale optredens van verschillende artiesten van First op SoundCloud.

THE DAY ONES Trailer | Originele SoundCloud-film

By admin