Sat. May 21st, 2022


Arme, vervloekte Michael Morbius. Hij is niet alleen een bloedzuigende vampier, hij kan zijn film ook niet in de bioscoop krijgen.

Morbius, een van de meest vertraagde films van het pandemische tijdperk, is opnieuw uitgesteld. Oorspronkelijk bedoeld voor juli 2020, werd de film – met in de hoofdrol Jared Leto als de levende vampier van Marvel Comics – verschoven naar maart 2021, dan oktober 2021 en vervolgens 21 januari 2022. Toen dook de Omicron-variant van Covid-19 op, waarmee de korte- termijn toekomst van bioscopen opnieuw in twijfel. Sony heeft vandaag aangekondigd dat ze pushen Morbius van januari tot 1 april 2022. Er was eens, Morbius zou anderhalf jaar open gaan voordat Spider-Man: Geen weg naar huis. In plaats daarvan gaat het minstens vier maanden later open Spider Man. Dat is misschien wel een van Sony’s overwegingen geweest. Met Spider Man ondanks de pandemie goed blijven presteren in de bioscoop, concurreerde Sony alleen met zichzelf door de film nu uit te brengen. Ze kunnen beter wachten.

De film, die helemaal terug werd opgenomen in de lente en zomer van 2019, toont Leto als de oude Marvel-antiheld, die voor het eerst werd geïntroduceerd in de pagina’s van 1971’s De geweldige Spider Man #101. In plaats van gebeten te worden door een vleermuis of een andere vampier, is Morbius een wetenschapper die zichzelf in een bloedzuiger verandert in een wetenschappelijk experiment dat fout is gegaan. In de film spelen ook Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Tyrese Gibson en Michael Keaton die zijn rol als Adrian Toomes uit Spider-Man: Thuiskomst. Een Spider-Man cameo lijkt hoogst onwaarschijnlijk, maar trailers voor de film bevatten optredens van de Daily Bugle en graffiti van Spidey.

Hopelijk ziet de film in april dan eindelijk het daglicht. Als je van plan was om naar Morbius over een paar weken kun je gaan kijken Spider-Man: Geen weg naar huis opnieuw in plaats daarvan.

Elke Marvel-film ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste naar eerste

Van de Kapitein Amerika serieel naar Spider-Man: Geen weg naar huis, hebben we de hele geschiedenis van Marvel bij de films gerangschikt.By admin