Sat. May 21st, 2022


bob saget dood

Bob Saget, de legendarische ster van Volle zaal en gastheer van de langlopende Amerika’s grappigste homevideo’s, is plotseling overleden op slechts 65 jaar oud. Dit komt slechts enkele maanden nadat zijn vriend, Norm MacDonald, is overleden (Saget regisseerde hem in de film) Vuil werk). Volgens Deadline werd Saget dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Orlando, Florida, maar een follow-up-tweet van het lokale sheriffkantoor merkte op dat er geen tekenen van vals spel of drugsgebruik worden vermoed. Saget had gisteravond een stand-upset uitgevoerd en had na de show een tweet gestuurd om zijn publiek te bedanken.

Hoewel Saget vooral bekend staat om zijn gezinsvriendelijke rollen, werd hij ook gevierd als een stand-upcomedian en een notoir smerige die ver verwijderd was van de sympathieke Danny Tanner, die hij portretteerde op Volle zaal van 1987-1995 op ABC. Als je zijn smerige kijk op de titelgrap hebt gezien in de aristocraten of zijn cameo in Halfbakken, dan weet je waar ik het over heb. Hij was ook te zien in de vervolgserie op Netflix, voller huis, en, in een andere gezinsvriendelijke wending, uitte de toekomstige Ted Mosby op Hoe ik je moeder ontmoette.

Het duurde niet lang voordat de vrienden en collega’s van Saget hun condoleances begonnen te tweeten.

Als je een idee wilt krijgen van hoe smerig (en hilarisch) Saget zou kunnen zijn, nou, dan zou ik zijn grap insluiten van De Aristocraten, maar hey – dit is een familiesite. Je kunt het vrij eenvoudig vinden op YouTube. Het is vies maar GRAPPIG. Hier is een clip van een wat zachtaardiger Saget.By admin