Sat. May 21st, 2022


Er is nieuwe merchandise onthuld voor de langverwachte Dragon Ball Super: Super Hero, met de ontwerpen van veel van de grootste personages die in de film zullen verschijnen.

GERELATEERD: Dragon Ball Super: Super Hero krijgt eerste internationale releasedatum

De nieuwe merch pronkt met acht personageontwerpen, waaronder blikken op Broly, Ultimate Gohan, Krillin, Pan en meer. De merch – een muismat en sleutelhanger – geeft ook een andere kijk op Gamma #1 en Gamma #2, die zich oprichten om belangrijke antagonisten te worden in de aankomende film.

Bekijk alle nieuwe merch voor Dragon Ball Super: Super Hero in de galerij hieronder:

“Een geheel nieuwe film sinds Dragon Ball Super: Broly is momenteel in de maak!” bekend gemaakt drakenbal schepper Akira Toriyama. “Net als de vorige film, leid ik het verhaal en de dialoogproductie voor een andere geweldige film. Ik zou eigenlijk nog niet te veel over het plot moeten praten, maar wees voorbereid op een aantal extreme en vermakelijke periodes, die een onverwacht karakter kunnen hebben. We zullen een onontgonnen gebied in kaart brengen in termen van visuele esthetiek om het publiek een geweldige rit te geven, dus ik hoop dat iedereen uitkijkt naar de nieuwe film!”

GERELATEERD: Red Ribbon Army’s betrokkenheid bij Dragon Ball Super: Super Hero gedetailleerd

De anime-aanpassing van Dragon Ball Super eindigde maart 2018 na 131 afleveringen uitgezonden. Dit is de tweede film voor Dragon Ball Super, wat de zeer succesvolle vervolgreeks is om Dragon Ball Z. De eerste film was Dragon Ball Super: Broly, die werd geregisseerd door Tatsuya Nagamine en ook geschreven door Akira Toriyama. De film speelt zich af na de gebeurtenissen van de Universe Survival Saga en laat Goku en Vegeta het opnemen tegen Broly.

By admin