Tue. May 17th, 2022


Swamp Dogg brengt een nieuw album uit via Don Giovanni Records. De volledige lengte, getiteld Ik heb een baan nodig… zodat ik meer Auto-Tune kan kopen, komt uit op 25 februari. Luister hieronder naar de eerste single ‘Soul to Blessed Soul’.

Swamp Dogg, die 79 jaar oud is, laatst uitgegeven Sorry dat je er niet bij kon zijn in 2020. De plaat, uitgebracht via Joyful Noise en Pioneer Works Press, bevatte bijdragen van Jenny Lewis, John Prine, Justin Vernon en anderen. In 2018 deelde Swamp Dogg Liefde, verlies en automatisch afstemmen.

Alle producten op Pitchfork zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Swamp Dogg: ik heb een baan nodig...

Swamp Dogg: Ik heb een baan nodig… zodat ik meer Auto-Tune kan kopen

Ik heb een baan nodig… zodat ik meer Auto-Tune kan kopen:

01 Ik heb een baan nodig
02 Vreemdgaan in het daglicht [ft. Willie Clayton]
03 Ziel tot gezegende ziel
04 Ze heeft dat vuur
05 Ik heb je lichaam nodig
06 Darlin’ Darlin’ Darlin’
07 Voltijdvrouw
08 Opnieuw bedriegen
09 Laat het mij zien

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin