Tue. May 17th, 2022


De slagman is een lange film – nu bevestigd op twee uur en 55 minuten inclusief aftiteling. Maar dat is niets. Blijkbaar heeft Warner Bros. oorspronkelijk een versie van de film getest die zelfs nog langer was. Veel langer.

In sommige privé-vertoningen lijkt het, De slagman liep vier uur lang. Dat is volgens The Hollywood Reporter, waarvan de bronnen beweren dat “vroege” testvertoningen in ongeveer 240 minuten werden geklokt. Ter vergelijking: dat is bijna twee volle uren langer dan Tim Burton’s 1989 Batman. En die film propvol in de oorsprong van Batman en de Joker, samen met een heel ander complot.

We weten nog relatief weinig over De slagman‘s volledige plot, dus het is moeilijk te zeggen waarom het drie uur lang moet zijn, laat staan ​​bijna vier uur. We weten dat Robert Pattinson de nieuwe Dark Knight speelt, met Zoe Kravitz als Catwoman, Jeffrey Wright als Jim Gordon, Andy Serkis als Alfred, Colin Farrell als de Penguin en Paul Dano als de nieuwste incarnatie van de Riddler. De film werd geregisseerd en mede geschreven door Matt Reeves; hier is de meest recente trailer:

Vier uur klinkt als heel veel Batman. Maar goed; mensen vonden Zack Snyder’s Justice League en die klokte ook in op 242 minuten. Dat was natuurlijk een film die alleen werd gestreamd met hoofdstukafbrekingen, dus je zou hem in wezen als een miniserie kunnen bekijken. Voor sommige DC Comics-fans bestaat er niet zoiets als teveel Batman. De slagman is gepland om te openen in de theaters op 4 maart.

10 acteurs die de tweede keuze waren voor iconische filmrollenBy admin