Mon. May 16th, 2022


Superheldenfilms zijn notoir gehuld in mysterie voorafgaand aan de release, maar zoals Matt Reeves’ De slagman nadert zijn première op 4 maart, meer details over de film beginnen naar voren te komen. In het weekend deelde Warner Bros. nieuwe foto’s uit de film, waaronder twee van Batmans grootste vijanden, Paul Dano’s Riddler en Colin Farrell’s Penguin.

Dano’s Riddler straalt een Zodiac-killer-vibe uit in deze Batman-aanpassing, van top tot teen gekleed in legergroen en bedekt met een angstaanjagend masker. Penguin behoudt ondertussen zijn klassieke paarse pak. Andere nieuwe foto’s tonen de schurken in actie, terwijl de maniakale Riddler wat ducttape hanteert en de Gentleman of Crime zijn papieren raadpleegt. Het is niet veel om door te gaan, maar het is nog steeds leuk om te zien. Bekijk hieronder de persbeelden.

Naast The Riddler en Penguin heeft Warner Bros. ook nieuwe kijk op de good guys van Gotham City gedeeld, waaronder shots van Robert Pattinson’s Batman die Zoë Kravitz’ Catwoman ontmoet, Jeffrey Wright als Commissioner Gordon, en achter de schermen van Reeves die Pattinson regisseert.

Deze nadere blikken volgen de release van de meest onthullende trailer van de film tot nu toe, en het inzicht van Kravitz dat ze kattengevechten heeft gezien om zich voor te bereiden op haar rol. Wat Pattinsons Batman betreft, onthulde Reeves onlangs dat het teruggetrokken personage meer geïnspireerd was door gevoelige Kurt Cobain-types dan door stoere playboys.

Het raadsel Paul Dano

de raadselaar van dichterbij de batman warner bros

Pinguïn in The Batman

de raadselaar van dichterbij de batman warner brosBy admin