Mon. May 16th, 2022


Na een onderbreking van twee jaar van touren en het uitbrengen van muziek, zijn The Chainsmokers vandaag teruggekeerd om hun nieuwe single “High” te onthullen. Het nummer, dat samen met Whethan is geschreven en geproduceerd, luidt een nieuw muzikaal tijdperk in voor de band en luidt de reis naar hun aankomende vierde volledige album in. De officiële videoclip van het nummer is vandaag ook in première gegaan en volgt de jongens naar dodelijke hoogten terwijl Drew zijn onbereikbare significante ander achtervolgt door verschillende surrealistische scenario’s, en laat zien hoe hij door een wereld navigeert waar liefde altijd vluchtig is.

De band zei ook over de single: “Het nummer vat perfect de geest van de huidige relaties, de moeite die we doen voor iemand van wie we houden en de leugens die we onszelf vertellen om ongelukkig door te gaan. Aan deze duistere en vaak controversiële teksten ligt echter een productie ten grondslag die feestelijk aanvoelt omdat we uiteindelijk allemaal weten dat we nooit naar advies luisteren, we doen wat het beste voor onszelf voelt en blijven onszelf vertellen dat het deze keer anders zal zijn. ”

The Chainsmokers treden voor het eerst live op tijdens de Los Angeles Rams vs. San Francisco 49ers NFC Championship Game Halftime Show, gepresenteerd door Audi deze zondag in SoFi Stadium in Inglewood, CA. Het spel begint om 15.30 uur PT / 18.30 uur ET en wordt uitgezonden op FOX.

In een gesprek met Zane Lowe op New Music Daily op Apple Music 1 zei Drew: “Ik denk dat we blij waren met onze laatste paar albums, maar we hadden gewoon niet het gevoel dat die nummers echt waren om waar te maken wat we echt dachten dat we waren. in staat tot. Dat was geen eerbetoon aan waar we dachten dat Chainsmokers heen konden gaan. En we hadden wat tijd nodig om even te stoppen en te relaxen.

“En we gingen begin 2020 naar Hawaï. We gingen gewoon surfen en dronken en lachten en namen paddenstoelen en luisterden naar tonnen muziek waar we van hielden. En we zijn net weer gefocust. Toen hadden we Emily Warren bij ons en Whethan en Ian Kirkpatrick en we kwamen allemaal samen in een vibe en maakten wat nu de ruggengraat is van ons vierde album en het voelt genreloos aan. Het is leuk. Het bevat al deze geluiden waar we van hebben gehouden tijdens ons hele leven van luisteren naar muziek. En het is spannend om op play te drukken… je creativiteit cultiveren is een van de moeilijkste dingen om te doen. En we kwamen terug in die kleine golf en sindsdien denk ik dat we nu meer geïnspireerd zijn dan in de afgelopen vier jaar. En dus zijn we verheugd om iedereen alle dingen te laten zien die we maken, “

Bekijk hieronder “Hoog”.

By admin