Mon. May 16th, 2022


De kroon heeft afscheid genomen van bassist Magnus Olsfelt, die in 1990 een van de stichtende leden van de band was onder de naam Doornenkroon. Olsfelt zei dat hij “het hart en de innerlijke drive niet meer heeft om dit te blijven doen”, terwijl de band zei dat ze momenteel aan nieuw materiaal werken.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Het spijt ons u te moeten mededelen dat onze bassist, een van de oprichters van De kroon, Magnus Olsfelt heeft besloten de band te verlaten. Na 32 jaar gaan we elk onze eigen weg”, aldus de band. “We zijn hier erg verdrietig over, hij heeft zich altijd voor 110% ingezet en heeft tonnen memorabele nummers geschreven en hij zal worden gemist. Maar dit zal zeker niet het einde zijn van De kroon. Dit markeert de eerste stap om een ​​nieuw hoofdstuk te schrijven en we zijn buitengewoon vastberaden en gefocust om onze reis voort te zetten. We zijn al druk bezig met het schrijven van het vervolg op Royal Destroyer en we hebben het gevoel dat er zeker wat nieuwe Death Metal-magie op komst is! Het proces om een ​​vervanger te vinden zal binnenkort beginnen. De kroon gaat nooit dood!”

De kroon is een deel van mijn leven geweest sinds ik 14 jaar oud was, het heeft zijn hoogte- en dieptepunten gehad en het was over het algemeen een verdomd goede race, maar voor mij is dit nu voorbij,” voegde eraan toe. Olsfelt. “Ik heb gewoon het hart en de innerlijke drive niet meer om dit te blijven doen, en dat laat me geen andere keuze dan de band te verlaten. Ik ben dankbaar voor alle mensen die ons door de jaren heen op wat voor manier dan ook hebben gesteund en ik hoop dat de band het in de toekomst goed kan blijven doen. Tot ziens en bedankt voor alle herinneringen!”

Olsfelt‘s laatste album met de band was koninklijke vernietiger voor 2021.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin