Tue. May 17th, 2022


de veermannen is de potent krachtige heavy metal band met gitarist, songwriter en producer Magnus Karlsson (Grootse angst, De vrije val van Magnus Karlsson) zanger Ronnie Romero (Lords of Black, zonnestorm, Regenboog), een drummer Mike Terrana (ex-Woede, ex-Axel Rudi Pell, enzovoort.). De band streamt nu hun nieuwe album Nog een rivier om over te steken, waarvan de speelduur net zo goed op de rug van een galopperend paard kan worden beluisterd terwijl je het licht tegemoet rijdt. Toegegeven, je bent waarschijnlijk niet in staat om dat op dit moment te doen, maar weet je – gebruik je fantasie.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Nog een rivier om over te steken komt uit op 21 januari. Pre-orders zijn hier beschikbaar.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin