Mon. May 16th, 2022


The Weeknd heeft een nieuw album aangekondigd. Dawn FM komt vrijdag 7 januari uit. Bekijk de trailer hieronder.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

Afgelopen augustus deelde Abel Tesfaye zijn eerste nummer sinds 2020 Na uren, “Haal mijn adem in.” De stroboscoop-zware muziekvideo van het nummer werd kort voor de release uit de IMAX-bioscopen gehaald vanwege zorgen dat het epileptische aanvallen zou kunnen veroorzaken.

The Weeknd is sindsdien bezig met een aantal samenwerkingen. Hij voegde zich bij FKA Twigs voor ‘Tears in the Club’, werkte samen met Rosalía voor ‘La Fama’, werkte samen met Post Malone voor ‘One Right Now’ en remixte Ariana Grande’s ‘Save Your Tears’. Hij verscheen ook op het nieuwe postume Aaliyah-nummer ‘Poison’.

Naast muziek heeft The Weeknd een HBO-serie ontwikkeld genaamd Het idool met Euforie schepper Sam Levinson. Naast Tesfaye in de cast zijn Lily-Rose Depp, Troye Sivan, TV on the Radio’s Tunde Adebimpe en anderen.

Later deze zomer gaat de Weeknd op pad voor zijn Na uren tour, die verschillende keren is uitgesteld sinds de oorspronkelijke aankondiging.

Lees “The Weeknd’s regisseur Alex Lill pakt de excentrieke reeks van de zanger uit” Na uren tv-optredens” op het veld.

By admin