Mon. May 16th, 2022


Thundercat heeft zijn acteerdebuut gemaakt in de nieuwste aflevering van de Disney+ Star Wars-serie Het boek van Boba Fett. De basvirtuoos verschijnt in “Chapter 4 – The Gathering Storm” als een body-modification artiest. Bekijk de show op Disney+. (Pitchfork verdient een commissie van aankopen die zijn gedaan via gelieerde links op onze site.)

Zijn eerste optreden als acteur op televisie volgt op talloze nummers die hij heeft bijgedragen aan soundtracks, waaronder zijn recente nummer “Satellite” voor de HBO-serie van Issa Rae Onzeker en zijn bijdragen aan de soundtrack van de reboot Donder katten tekenfilm. Hij heeft natuurlijk wat acteerwerk gedaan in zijn vele muziekvideo’s, waaronder de onderstaande “Dragonball Durag” -visual waarin hij heel Haim probeert.

Zijn laatste album was Het is wat het is, die een Grammy won. Onlangs bracht hij zijn debuutalbum opnieuw uit De Gouden Eeuw van de Apocalyps. Lees “Thundercat’s liefdesadvies voor Valentijnsdag” op de Pitch.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin