Mon. May 16th, 2022


Nostalgie is een van de belangrijkste drijfveren van de originele inhoud van Disney+. Tot nu toe heeft de streamingdienst series gehad als Doogie Kamealoha, MD (geïnspireerd door de sitcom uit de vroege jaren 90 Doogie Howser MD), The Mighty Ducks: Game Changers (een erfenis uit de jaren 90 Eenden films), en Turner & Hooch (geïnspireerd door de film uit 1989), en films als Home Sweet Home Alone, en de komende Chip ‘n Dale: Rescue Rangers en Hocus Pocus 2.

Aan die lijst kun je nu toevoegen de kerstman, een beperkte serie geïnspireerd op de gelijknamige films uit de jaren 90 met Tim Allen als Scott Calvin, een man die per ongeluk de echte kerstman verwondt en vervolgens in de rol moet kruipen. De eerste film was een grote hit en bracht nog twee vervolgen voort, De kerstman 2 in 2002 en De kerstman 3: de ontsnappingsclausule in 2006. Nu keert de franchise terug op Disney+ – samen met Allen, die zijn rol als Scott Calvin in de show opnieuw zal spelen.

Volgens het persbericht is hier de officiële synopsis voor de nieuwe show:

In de Disney+-serie staat Scott Calvin op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert hij zich dat hij dat niet kan zijn de kerstman voor altijd. Hij begint een stap te verliezen in zijn de kerstman taken, en belangrijker nog, hij heeft een gezin dat zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Pool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervanger de kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.

de kerstman is een kerstfavoriet geworden sinds het debuut in 1994 en alle drie de originele films zijn momenteel beschikbaar op Disney+. Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat de nieuwe show het even goed doet als deze tijdens de feestdagen wordt gestreamd. En dan over 30 jaar zullen mensen nostalgisch zijn naar de kerstman tv-show, en Disney zal op basis daarvan een nieuwe film maken. dat is de ware cirkel van het leven.

Meld je hier aan voor Disney+.

10 Disney-films die hun eigen rit verdienen

Hier zijn 10 Disney-films waarvan we denken dat ze bijzonder geweldige attracties in het themapark zouden maken, of het nu een dark ride, flume ride of achtbaan is.By admin