Sat. May 21st, 2022


Spider-Man: No Way Home, Andrew Garfield, Tom Holland, Tobey Maguire, Sony Pictures, Marvel, MCU

Bioscoopbezoekers kregen het fanservicemoment van hun leven als Spider-Man: Geen weg naar huis liet drie generaties van het personage voor het eerst samenkomen op het grote scherm. Dankzij de multiversum-verhaallijn waren Tobey Maguire en Andrew Garfield in staat om hun versies van Peter Parker/Spider-Man naar het MCU te brengen met Tom Holland’s kijk op het personage, maar omdat ze dit allemaal geheim moesten houden tot de release van de film , kreeg het trio de ervaring niet publiekelijk te bespreken. Nu de film meer dan een maand uit is, heeft “Deadline” het trio weer bij elkaar gebracht, zij het op afstand, om de ervaring van het maken van Spider-Man: Geen weg naar huis.

Tijdens het gesprek met “Deadline” werd Tobey en Andrew gevraagd hoe ze aan boord kwamen en hoewel we Andrew’s mening hierover eerder hebben gehoord, was dit echt de eerste keer dat we Tobey Maguire over zijn reis hoorden praten. Maguire ontmoette producers Amy Pascal en Kevin Feige en hij werd meteen getroffen door hun oprechte uitbundigheid in het verhaal en hun verlangen om deze verbintenis echt tot stand te brengen. Dit is wat hij te zeggen had:

“Ik moet zeggen dat ik meteen geïntrigeerd was. In dat gesprek was duidelijk de bedoeling, de liefde en viering van deze films, en wat het volgens mij voor Amy en Kevin betekende. Voor mij, wanneer artiesten of mensen die het creatieve proces sturen een soort authentieke, oprechte intentie van viering en liefde hebben, was het in beiden zo duidelijk dat ik me daar gewoon bij wilde aansluiten.”

Maguire zei verder: “Ik ben een grote fan van Tom en die films en van Andrew. Dus intrigerend was het zeker. Maar ja, ik dacht ook: ‘Nou, wat gaan we doen?’ En dat was een beetje mysterieus. Ik waardeerde wat er werd gedeeld. Maar het ging echt om samenkomen met deze mensen en het opnieuw bekijken van wat deel uitmaakte van mijn geschiedenis en het krijgen van een kans om graag samen te komen. Er zijn ook persoonlijke dingen, die een soort van voornemens zijn of een manier om opnieuw te bekijken en… ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen. Het is gewoon om daar weer op terug te komen en ik wil niet zeggen dat het hoofdstuk moet worden afgesloten … Maar kijk opnieuw en heb bepaalde resoluties en sluit je gewoon aan bij deze liefdevolle creatieve geest. Geen afsluiter van een hoofdstuk he? Ik verwacht dat sociale media in grote mate aan die verklaring zullen vasthouden.

Wat blijkt uit het bijna 30 minuten durende interview is dat er een broederschap is tussen deze artiesten omdat ze deze unieke ervaring samen delen. Zowel Tobey als Andrew gaven aan dat ze er waren om Tom’s verhaal en zijn groei te dienen, aangezien het personage een grote reden was dat dit emotioneel voor hen vruchten afwierp en hoewel Tom toegaf dat hij nerveus was toen hun eerste dag op de set samen aanbrak, werd hij onmiddellijk op zijn gemak gesteld omdat het werd bijna onmiddellijk duidelijk dat dit een viering zou worden van iets dat ze allemaal hebben helpen creëren. Ze geven allemaal ook veel waardering aan regisseur Jon Watts omdat hij zich niet liet afschrikken door de reikwijdte van de film en erin slaagde om het bijna het gevoel te geven dat ze een onafhankelijke film maakten. Spider Man projecteren.

Het interview is zeker een goede luisterervaring en het is cool om ze eindelijk samen over de ervaring te laten praten, aangezien ze om voor de hand liggende redenen niet bij elkaar waren tijdens de promotietour. Het interview gaat ook over hoe grappig het was dat Andrew waarschijnlijk het meest moest liegen over zijn betrokkenheid omdat hij niet één, maar twee films promootte voor de release van Spider-Man: Geen weg naar huis, en Holland geeft een antwoord over zijn Spider-Man toekomst.

Wat zijn JOUW gedachten over hun eerste interview samen?

By admin