Tue. May 17th, 2022


Na jaren in de ontwikkelingshel te hebben doorgebracht en zelfs nog meer vertragingen dankzij de pandemie, Sony’s live-action aanpassing van Naughty Dog’s niet in kaart gebracht videogame-franchise staat bijna voor de deur. Met Tom Holland als beroemde schatzoeker Nathan Drake en Mark Wahlberg als Victor “Sully” Sullivan, een vriend, mentor en vaderfiguur voor Drake, niet in kaart gebracht zit er al lang aan te komen. Sony Pictures heeft een nieuwe niet in kaart gebracht clip waarin Nathan Drake zijn leven lang vasthoudt.

De scène in de niet in kaart gebracht clip is zwaar gepromoot in de trailers van de film en is gemakkelijk herkenbaar voor fans omdat het een eerbetoon is aan een vergelijkbare scène uit Uncharted 3. Hoewel het gemakkelijk is om films te negeren op basis van videogames, blijf ik daar voor duimen niet in kaart gebracht houdt de landing vast, al was het maar dat het afgelopen decennium van ontwikkeling niet verspild is. Gedurende die periode hebben we een draaideur gezien van regisseurs die aan het project waren verbonden, waaronder David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg, Travis Knight en ten slotte Ruben Fleischer. Wat vond je van de niet in kaart gebracht klem? Zal de film het wachten waard blijken te zijn of voegen we hem toe aan de grote stapel ondermaatse videogamefilms?

De officiële samenvatting voor niet in kaart gebracht:

De slimme dief Nathan Drake (Tom Holland) wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schatzoeker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) om een ​​fortuin terug te krijgen dat Ferdinand Magellan 500 jaar geleden verloor. Wat begint als een roofklus voor het duo, wordt een wereldomvattende, bloedstollende race om de prijs te behalen voor de meedogenloze Moncada (Antonio Banderas), die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn. Als Nate en Sully de aanwijzingen kunnen ontcijferen en een van ‘s werelds oudste mysteries kunnen oplossen, kunnen ze $ 5 miljard aan schatten vinden en misschien zelfs Nate’s lang verloren gewaande broer… maar alleen als ze kunnen leren samenwerken.

niet in kaart gebracht zal debuteren in de bioscoop op 18 februari 2022.

Tom Holland, Uncharted, poster, Mark Walhberg

By admin