Mon. May 16th, 2022


Het festivalseizoen staat voor de deur (eindelijk!) en vandaag heeft Disco Donnie Presents de volledige line-up voor Ubbi Dubbi 2022 aangekondigd, samen met een aantal opwindende nieuwe toevoegingen die de bezoekers zeker zullen doen bruisen van opwinding.

Ubbi Dubbi was het eerste festival in 2021. Door veel hard werk en innovatie (zoals de eerste die COVID-snuffelhonden op een grootschalig evenement zocht) van DDP, hun partners en lokale gezondheidsfunctionarissen, werd Ubbi Dubbi een stralend succes. Dit jaar keert Ubbi Dubbi op 23 en 24 april terug naar de Texas Motorplex in Ennis, Texas voor hun grootste jaar ooit.

foto: Tyler Church

De line-up is al gestapeld, met enkele van de grootste artiesten die er zijn zoals Alison Wonderland, Tiësto, Excisie, en Diplo, die een speciale zonsondergangset zal uitvoeren. Nu zich bij hen voegen, zijn tech house-titanen oordeel Dolla en John Bijeenkomst, samen met basmuziekkrachtpatser, KIEKEBOE.

Dit jaar wil DDP enkele van de beste opkomende artiesten op hun festivals in de schijnwerpers zetten door middel van samenwerkingen met onafhankelijke platenlabels en de lancering van hun eigen talentzoekprogramma, Disco Spotlight.

Cue Ubbi Dubbi’s exclusieve Camping Area Stage, gehost door zwaartekracht Opnamen. Zoals Disco Donnie het uitdrukte: “de Gravitas Stage stond aanvankelijk op onze line-up voor 2020, maar we hebben het evenement helaas moeten annuleren. Ik was erg enthousiast over dit podiumconcept en kon niet wachten om het dit jaar terug te brengen!”

The Gravitas Stage maakt zijn Ubbi Dubbi-debuut, met wat zeker een opwindende pre-party wordt georganiseerd door Blunts & Blondines. Een paar opvallende opkomende acts die ook op dit podium te zien zijn, zijn Zwarte Karel!, die enkele van de meest vooruitstrevende basmuziek maakt, en Megan Hamilton, wiens muziek hiphop-invloeden combineert met gruizige funk en house-elementen.

Samen met het Gravitas-podium biedt Ubbi Dubbi zijn allereerste glamping-optie, waarvan zelfs de grootste festivalgangers overwegen te kamperen. Het omvat luxe badkamers, een gratis dagelijks continentaal ontbijt, een gratis massage en nog veel meer.

Pak hieronder je kaartje voor Ubbi Dubbi 2022!

Ubbi Dubbi 2022 Tickets

By admin