Mon. May 16th, 2022


Zelfs voordat Vikingen de zes seizoenen van het seizoen afrondde, had Netflix een vervolgserie van maker Michael Hirst opgepikt. Eindelijk, de eerste Vikingen Walhalla trailer is gearriveerd en zit boordevol bloedige veldslagen en koninklijke intriges die we gewend zijn.

Meer dan duizend jaar geleden, in het begin van de 11e eeuw, Vikingen: Walhalla vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noorse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Terwijl de spanningen tussen de Vikingen en het Engelse koningshuis een bloedig breekpunt bereiken en de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen, beginnen deze drie Vikingen aan een epische reis die hen over oceanen en slagvelden zal voeren, van Kattegat tot Engeland en daarbuiten, terwijl ze vechten voor overleving en glorie.

Vikingen Walhalla showrunner Jeb Stuart vertelde Entertainment Weekly dat hoewel dit een vervolgserie is, je zeker niet de originele serie hoeft te kijken om erin te duiken. Voor degenen die bekend zijn met het origineel, zullen er een paar herkenbare namen en locaties zijn en het is ook geplaagd dat een paar losse eindjes met Rollo aan elkaar zullen worden geknoopt. “Als fan van Vikingen en een student van dat specifieke type geschiedenis, je weet dat Rollo echt deel uitmaakte van de oprichting van Normandië, en Emma van Normandië komt over en wordt een van mijn hoofdpersonen, en Willem de Veroveraar is een afstammeling van Rollo,’ legde Stuart uit. “We zouden graag in staat zijn om naar dat deel van het verhaal te gaan en naar die plek te gaan waarvan Michael zei dat je stopt en je draait je om en kijkt nostalgisch terug naar de Viking tijdperk.” Als je een fan bent van de originele serie, heb je de Vikingen Walhalla trailer voldoende bieden om uw terugkeer te verzekeren?

Vikingen Walhalla debuteert op Netflix op 25 februari 2022.

Vikingen Walhalla, poster, Netflix

By admin