Mon. May 16th, 2022


Ongeveer twee maanden nadat de productie van de film was stopgezet, is het werk hervat aan Black Panther: Wakanda voor altijd. De film ging naar verluidt een pauze in om actrice Letitia Wright de tijd te geven om te herstellen van een blessure die optrad toen een stunt misging tijdens de opnames op locatie in Boston.

Volgens een brief die naar de cast en crew van de film werd gestuurd ten tijde van de sluiting (via Deadline), wat Marvel “aanvankelijk dacht dat kleine verwondingen waren, bleek veel ernstiger te zijn, waarbij Letitia een kritieke schouderfractuur en een hersenschudding met ernstige zijdelingse Effecten.” Enkele maanden later, volgens de BBC, is het werk aan de film eindelijk hervat, waarbij de woordvoerder van Wright tegen het station zei dat “de opnames deze maand zoals gepland zijn hervat en dat we op schema liggen”.

Dat laat regisseur Ryan Coogler niet veel tijd over om de film af te maken als hij volgens plan debuteert; Black Panther: Wakanda Forever is momenteel gepland om te openen in de bioscoop op 11 november 2022. De film is al twee keer uitgesteld, van mei 2022 tot juli 2022 en vervolgens tot november. En natuurlijk kreeg de film een ​​enorme tegenslag tijdens de preproductie toen de oorspronkelijke ster van de franchise, Chadwick Boseman, stierf na een gevecht met darmkanker.

Marvel heeft duidelijk gemaakt dat de rol van Boseman als koning T’Challa van Wakanda nooit zal worden herschikt, en het is niet aangekondigd wie in Wakanda voor altijd zal de rol van de nieuwe Black Panther van het Marvel Cinematic Universe erven. Gebaseerd op de strips van Marvel en op de gebeurtenissen van de eerste Zwarte Panter, Wright’s personage is duidelijk een van de grootste kanshebbers, en hoe dan ook zou ze een belangrijke rol moeten spelen in het vervolg. Andere terugkerende acteurs uit de eerste film zijn Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman en Winston Duke.

Elke Marvel-film ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste naar eerste

Van de Kapitein Amerika serieel naar Spider-Man: Geen weg naar huis, hebben we de hele geschiedenis van Marvel bij de films gerangschikt.By admin