Mon. May 16th, 2022


Elke keer als ik sterf kondigden hun breuk aan op 17 januari na een publieke ruzie met zanger Keith Buckley heel december. Buckley kondigde oorspronkelijk aan dat hij een mentale gezondheidspauze zou nemen van de band en verduidelijkte toen dat hij zich sinds zijn nuchterheid verstoten voelde door sommige leden van de band. Elke keer als ik sterf bracht vervolgens een nieuwe verklaring uit de dag nadat ze hadden gezegd dat ze de dingen “privé” oplossen met Keith, en dat ze allemaal hun ‘Tid The Season’-show op 11 december zouden uitvoeren.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

nutsvoorzieningen Keith heeft een lange verklaring uitgegeven waarin het verhaal wordt verteld van hoe de dingen worden gezien. Keith zei in zijn verklaring dat hij geen idee had (en niet goedkeurde) dat de band hun tour in december “karaoke-stijl” zou voortzetten nadat hij om geestelijke gezondheidsredenen was vertrokken, dat hij uiteindelijk de bandnaam kreeg en gevraagd werd door de andere leden om zonder hen verder te gaan, dat de band in 2014 uit elkaar had moeten vallen en dat de teksten op Radical een twistpunt werden tussen hem en zijn broer (en gitarist) Jordan Buckley.

Lees de volledige verklaring hieronder.

“Er is absoluut geen haat in mijn hart als ik zeg dat wat er vanaf nu met de jongens aan de hand is, tussen hen en hun God is. Elke emotionele / mentale band die ik met hen had, was grondig verbroken toen ik die brief op december kreeg. 20. Dat was waar onze wegen uiteindelijk volledig uiteenliepen.

“Ik wil dat het glashelder is dat na hun Twitter-verklaring (daarna verwijdering en vervolgens intrekking) op 3 december, de brief die ik op 20 december ontving de enige correspondentie was die ik ontving als antwoord op een verzoek om een ​​gesprek met hen op 7 december Ze hebben geen contact met me opgenomen om het probleem vóór Tid The Season op te lossen. Na TTS waren er geen pogingen tot contact van iemand in de band (noch ons management) tot 17 december toen onze manager onverwachts stopte. Toch vond er geen groepsgesprek plaats Op 20 december kreeg ik een juridisch document waarin stond dat ik geen lid meer was van Elke keer als ik sterf, maar de andere 4 leden waren. Dat is een feitelijke volgorde van gebeurtenissen als | heb ze waargenomen en ik moet dit vaststellen voordat ik verder ga. Dit is MIJN Waarheid.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Toen ik hen op 3 december backstage in Asheville hoorde praten over hun plannen om mij te vervangen, speelde ik de show (boos) en verliet de tour onmiddellijk. Dat weten jullie allemaal. Wat je niet weet, is dat zodra ik thuiskwam, deed ik meerdere pogingen om met hen te praten over hun problemen met mij, aangezien tot de dag voor de Asheville-show | echt dacht dat de dingen beter waren dan ze in een zeer lange tijd waren geweest. Als je me zou zien optreden, zou je weet dat ik voelde dat dat waar was.

“Na die show in Asheville tweette ik dat ik een pauze nam om mijn geestelijke gezondheid te beschermen, want eerlijk gezegd was ik er kapot van. De volgende dag kondigden ze aan – zonder mij te informeren – dat ze zouden doorgaan met de tour en de fans zouden laten zingen ‘karaoke-stijl’. Bovendien citeerden ze me alsof ik het goedkeurde of zelfs van tevoren wist dat het iets was dat ze gingen doen. Ik kwam erachter op Twitter, op dezelfde manier als jij. Ze trokken die verklaring vervolgens in en plaatsten een bericht van steun, bewerend dat ik een ‘cruciaal lid’ was. Ondanks dit alles, vanwege hun openbare aankondiging van steun voor mij, dacht ik dat ze van onze resolutie een prioriteit wilden maken. Echter, na dagenlang te zijn afgewezen of ronduit genegeerd, hoop ik werd toen om te proberen TTS op zijn minst civiel te maken.

“Op 20 december 2021 kreeg ik een brief waarin stond dat ik gescheiden was van ‘de leden van’ Elke keer als ik sterf‘ die alle niet genoemde leden omvatte Keith Buckley. Ik kreeg ook een stopzetting en de opschorting en verbood me de naam of het logo te gebruiken. Ik heb meteen een advocaat ingeschakeld. Ik heb toen de naam van de band van alle promotiefolders voor de boekentour gehaald. Ik heb mijn sociale media-accounts opnieuw ontworpen volgens dit verzoek. Ik streamde op Twitch en noemde het niet. Controleer mijn werk, ik speelde volgens de regels, ook al was hun ‘staakt-het-en’ juridisch niet bindend. Ik was eerlijk gezegd ze een solide aan het doen. Voor iedereen die zich zorgen maakt over wettigheid, ik speel nog steeds volgens de regels en handel in overeenstemming met de raad van mijn advocaat.

“‘De leden van Elke keer als ik sterf‘ kwam terug op 5 januari met een aanbod om me de band terug te geven en – in plaats van zich van me te scheiden – vroeg me om de STUDIE naam terug en verder gaan zonder hen, op voorwaarde dat ze betalingen ontvangen voor het gebruik van de naam en alle gelijkenissen terwijl ik toerde. Het punt is dat de band teruggeven en/of vervangen niet iets was waar ik op dit moment in mijn leven in geïnteresseerd was. Ik zie het ook niet STUDIE als iets anders dan deze specifieke leden. Ik heb het aanbod op 6 januari afgeslagen. Als het gedaan was, was het gedaan, maar ik stond er nog steeds voor open om uit te zoeken wat het beste voor ons allemaal was.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Daarna wachtte ik op een reactie, maar voelde me al snel ongemakkelijk bij het feit dat er nog steeds tickets voor aankomende tours werden verkocht. Ik heb begrepen dat ze op dit moment geen waarnemend manager hadden en daarom niemand die verantwoordelijkheid nam voor hun beslissingen. Volgens mijn advocaat reageerde ook niemand op zijn verzoeken om te praten. Op 17 januari stuurde mijn advocaat, onder toenemende druk van promotors, hen een voorstel voor een verklaring om met ons te bespreken. (Hier is het ter referentie… In een verlangen naar transparantie Ik wil je laten weten dat ik een brief heb ontvangen van de advocaat van de band die me ontslaat van Elke keer als ik sterf op 20 december. er waren geen bandbesprekingen voor noch daarna. Terwijl de details juridisch worden uitgewerkt, weet dat ik op een goede plek zit en opgewonden ben voor wat er komen gaat. Ik wens iedereen het beste en heb geen haat in mijn hart.’)

“Ik zei dat ik het ALLEEN binnen 24 uur zou vrijgeven als ze niet reageerden met een alternatieve verklaring of interesse om samen te werken aan een nieuwe. Zoals ik het zag, moest er iets worden gezegd. Ik was niet van plan om tegen mensen te liegen om ‘De Leden van’ te beschermen Elke keer als ik sterf‘. Geen antwoord. Later die avond kreeg ik een sms van een vriend die me vertelde Twitter te checken. Daar ontdek ik dat ze namens zichzelf hebben aangekondigd dat we officieel zijn ontbonden na de tweede kerstshow.

“Zo kwam ik erachter dat de band die ik begon toen ik 19 jaar oud was, publiekelijk voorbij was. Door dat te posten zonder voorafgaand gesprek, zonder juridisch overleg, zonder enig persoonlijk eergevoel voor de band die we bouwden, namen deze mannen mijn het vermogen om afscheid te nemen van 20 jaar opoffering. Dat is een van de moeilijkste dingen om te verdragen. Na de helft van mijn leven in een busje krijg ik niet eens toegang tot een IG-pagina aan herinneringen. Dat, in combinatie met de ongerijmde verhalen die worden verteld om het verhaal te manipuleren en te vervagen voor iedereen die hier ooit op terugkijkt, is voor mij een gejammer en tandengeknars.

“Mijn waarheid is dat de pandemie me heeft veranderd. punt uit. Ik keek naar mijn leven en realiseerde me dat ik niet alleen ongelukkig was, ik was ook uitgeput van het doen alsof ik dat niet was. Dus ik deed alles terug totdat ik vond waar ik van hield. Toen Ik heb gewerkt om die liefde te koesteren en er grenzen omheen te stellen. Elke groei die daarna heeft plaatsgevonden, was voor mij wonderbaarlijk. Nadat ik nuchter werd, erkende ik de pijn die ik in het verleden had veroorzaakt en smeekte ik hun om vergiffenis. Ik beloofde in ruil daarvoor dat ik zou toestaan ​​dat de pijn die ze me veroorzaakten volledig zou genezen en dat alle strijdbijlen voor altijd zouden worden begraven. Voor degenen die begrijpelijkerwijs niet bereid waren om me onmiddellijk te vergeven, beloofde ik mijn waakzaamheid bij het vinden van de perfecte balans tussen geluk en opoffering. In ruil daarvoor, mijn geestelijke gezondheid werd in twijfel getrokken wanneer het hen uitkwam, of in plaats daarvan werd het gebruikt als een wapen tegen mij toen mijn grenzen het geweten kwetsen van degenen die herhaaldelijk probeerden ze te overschrijden.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Er zijn veel redenen waarom deze breuk plaatsvond, maar het had niet tot een andere conclusie kunnen leiden. Dit was onvermijdelijk. Al met al is het lelijke verwarring en negativiteit en geruchten, onze eigen diepe familiale disfunctie heeft het perfect gemanicuurd. Onze problemen met elkaar gaan tientallen jaren terug. We hadden eigenlijk in 2014 uit elkaar moeten gaan om eerlijk te zijn. Maar dat hebben we niet gedaan, om onze eigen redenen. Ik kan niet voor iemand anders spreken, maar ik ging verder dan dat punt om geen andere reden dan om contact te maken met andere mensen door mijn teksten en live optreden. Achteraf ben ik zo dankbaar dat ik het heb volgehouden. FPU, Lage tieners En in het bijzonder Radicaal zijn belangrijke records waarvan ik denk dat ze moeten worden gemaakt. Ik voel nog steeds dat Radical aan belang wint, maar het stevige spirituele en politieke standpunt dat ik op dat record innam, werd een onoverkomelijk twistpunt tussen Jordanië en ik. Ik verontschuldig me echter voor geen enkel woord.

“Als we vrienden zijn, als we elkaar kort hebben ontmoet of als we een heel gesprek hebben gehad, als je iets hebt gelezen dat ik heb geschreven of echt iets hebt gehoord dat ik heb gezegd en je gezien voelt, weet dan alsjeblieft hoe dankbaar ik ben voor alle liefde je hebt me voorzien en voor al het moois dat je me langs deze weg hebt laten zien. dit is het begin van een nieuwe, dat beloof ik. Aan iedereen die op een afstand een beetje bezorgd is, vertrouw me dat ik goed ben. echt. Ik heb een maand de tijd gehad om dit alles te verwerken. Ik ben gelukkig. Je hoeft me niet te geloven. Het zal niet veranderen wat ik weet dat waar is, elk moment van mijn gezegende leven. Als je mijn karakter in twijfel trekt, kun je lezen een van mijn teksten en zie dat ik heel transparant ben geweest over mijn leven en mijn worstelingen.

“En als je me nu niet ziet, dan ben ik gewoon niet voor jou. Het betekent niet dat we dat niet wederzijds kunnen erkennen en in vrede onze eigen weg kunnen gaan. Ontvolg mij. Ondersteun niets met mijn noem het vanaf nu op, het is cool. We zullen er allebei beter van worden. Stuur ook alsjeblieft geen haat naar iemand hierover. Ik wens ze oprecht alles wat ze verdienen. Ik ben absoluut niet van plan om verder te reageren.

“Perfecte liefde, perfect vertrouwen.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Keit”

By admin