Tue. May 17th, 2022


XIE en dansmuziek zwaargewicht JSTJR bundelen hun krachten voor ‘$AVAGE’, een sonisch aangename, glitchy videogame-achtige knaller met jungle- en electro-invloeden. Het nummer begint meteen met glitchy, meeslepende synths aangevuld met XIE’s hypnotiserende zang. Serenade synths sussen de luisteraars snel in een trance, alleen om te worden gevolgd door een schokkende groove als zware sub-bassen de sonische ruimte binnenkomen.

Electro- en jungle-invloeden worden door de hele plaat samengesmolten en creëren een levendige combinatie van anthemische energie. ‘$AVAGE’ is even groovy als emotioneel en melodisch meeslepend. XIE heeft cosigns ontvangen van Illenium, RL Grime en is snel haar eigen geluid aan het plaveien in elektronische muziek. Bekijk wat XIE te zeggen had over het maken van ‘$AVAGE’ – “$AVAGE is een zelfbekrachtigende rit met een hoog octaangehalte over het ontketenen van je innerlijke kracht door alle waanzin van het leven.”

Stream of download ‘$AVAGE (feat. JSTJR)’

By admin