Sat. May 21st, 2022


Terwijl Armie Hammer binnenkort op het grote scherm te zien zal zijn dankzij zijn rol in Kenneth Branagh’s Dood op de Nijl, Deadline meldt dat een andere rol van de onder vuur liggende acteur volledig opnieuw wordt opgenomen. Vóór de controverse die Hammers plaats in Hollywood op zijn best zwak maakte, maakte hij deel uit van de cast van Taika Waititi’s voetbalkomedie, Volgende Doelwinst. De film werd opgenomen in de herfst van 2019, maar deze maand vonden er uitgebreide reshoots plaats, waarbij Will Arnett voor Hammer inschakelde toen de laatste “niet beschikbaar” was.

Gezien hoe Hammer zo’n controversieel figuur is geworden, kun je je afvragen of dit hen is die de acteur toestaat zijn gezicht te redden. Vanwege de beschuldigingen werd hij beroemd gedwongen om de komedie van Jennifer Lopez te verlaten Shotgun Bruiloft, de Starz-serie Gaslit en Paramount Plus’s big-budget making of De peetvader serie.

Volgende doelpunt wint ook sterren Michael Fassbender en Elizabeth Moss. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin een Nederlandse coach genaamd Thomas Rongen werd ingeschakeld om het beruchte vreselijke American Samoa-voetbalteam om te vormen tot een topploeg. Het verhaal werd eerder omgezet in een documentaire uit 2014 met dezelfde naam.

Hoewel het vreemd is dat de nieuwe opnames pas bijna twee jaar na het einde van de hoofdfotografie plaatsvonden, moet je er rekening mee houden dat de film in eerste instantie werd opgenomen vlak voor de pandemie. Waititi is ook bezig geweest met het fotograferen van Marvel’s Thor: Liefde & Donder. Volgende doelpunt wint klinkt als een terugkeer naar minder belangrijke Waititi-films zoals Jongen en De jacht op de wilde mensen, en ik ben best benieuwd om het te zien. Hammer zou waarschijnlijk goed zijn geweest in de rol, maar Arnett is een solide vervanger.

Een ander interessant aspect van de film is dat Michael Fassbender in de hoofdrol speelt, die een tijdje afwezig was op het grote scherm, en dit markeert zijn eerste hoofdrol sinds X-Men: Dark Phoenix. Hij heeft ook de versie op groot scherm van Kung Fury en een hoofdrol in David Fincher’s De moordenaar in de maak voor 2022, dus dit wordt waarschijnlijk een groot comeback-jaar voor hem.

Ben je enthousiast om te zien Volgende doelpunt wint?

By admin