Mon. May 16th, 2022


Het volgende bericht bevat SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home. Pas op, ware gelovigen.

Spider-Man: Geen weg naar huis gaf fans precies waar ze al jaren om hadden gevraagd: de terugkeer van Peter Parker van Tobey Maguire en Andrew Garfield van Sam Raimi’s Spider Man serie en Marc Webb’s De geweldige Spider Man films. Dit waren ook geen korte cameo’s; beide personages waren belangrijke ondersteunende spelers in het verhaal. Ze werkten niet alleen samen met Tom Holland’s Spider-Man. Ze gingen met hem om, boden hem advies en maakten grappen over het leven als een vriendelijke buurtsuperheld. Maar in plaats van de personages een laatste keer te sturen, waren de rollen van Maguire en Garfield zo goed, dat ze de fans van Spider-Man alleen maar hongerig maakten naar zelfs meer films met deze karakters.

Zullen we ooit een zien Spider-Man 4 of The Amazing Spider-Man 3? Dat is het onderwerp van onze nieuwste Spider-Man-video, die onderzoekt wat deze personages hebben gedaan sinds we ze voor het laatst zagen in hun vorige franchise-afscheid, en wat ze mogelijk zouden kunnen doen in toekomstige sequels. Bekijk hieronder hoe de toekomst van het Spider-Verse eruit ziet:

Als je die video over de toekomst van Andrew Garfield’s Spider-Man daarna leuk vond? Geen weg naar huis, bekijk hieronder meer van onze video’s, inclusief wat de toekomst biedt voor Spider-Man in de MCU, hoe Venom zich bij de MCU voegt en onze met spoilers gevulde recensie van Geen weg naar huis. Bovendien is er nog veel meer op het YouTube-kanaal van ScreenCrush. Zorg ervoor dat je je abonneert om al onze toekomstige afleveringen te zien. Spider-Man: Geen weg naar huis draait nu in de bioscoop. De volgende Marvel-film is Doctor Strange in het multiversum van waanzin, die naar verwachting op 6 mei 2022 in première gaat.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin