Mon. May 16th, 2022


Apple TV+ heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Shining Girls, een nieuwe thrillerserie gebaseerd op de bestseller uit 2013 van Lauren Beukes. De tijdloze trailer toont Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) als een journalist die ontdekt dat een recente moord verband houdt met een gruwelijke aanval die ze heeft meegemaakt.

Elisabeth Moss speelt Kirby Mazrachi, een krantenarchivaris uit Chicago “wiens journalistieke ambities in de ijskast werden gezet na een traumatische aanval. Wanneer Kirby ontdekt dat een recente moord op haar eigen zaak lijkt, werkt ze samen met de doorgewinterde maar ook verontruste verslaggever Dan Velazquez (Wagner Moura) om de identiteit van haar aanvaller te achterhalen.Kirby en Dan komen tot het besef dat al deze eerdere cold cases met elkaar verband houden, met hun eigen persoonlijke trauma’s en Kirby’s wazige realiteit waardoor de moordenaar een stap voor kan blijven. Naast Elisabeth Moss en Wagner Moura, Shining Girls ook sterren Phillipa Soo (Hamilton), Amy Brenneman (De restjes), en Jamie Bell (BEURT: De spionnen van Washington). Moss is ook uitvoerend producent van de serie en regisseerde verschillende afleveringen naast Michelle MacLaren en Daina Reid.

De officiële samenvatting voor Shining Girls:

Jaren nadat een brute aanval haar in een voortdurend veranderende realiteit heeft achtergelaten, ontdekt Kirby Mazrachi dat een recente moord verband houdt met haar aanval. Ze werkt samen met ervaren verslaggever Dan Velazquez om haar steeds veranderende heden te begrijpen en haar verleden te confronteren.

De eerste drie afleveringen van Shining Girls debuteert op Apple TV+ op 29 april 2022, gevolgd door een nieuwe aflevering elke vrijdag. Wat vond je van de Shining Girls aanhangwagen? Ga je de serie bekijken wanneer deze in première gaat?

By admin