Sat. May 21st, 2022


Netflix maakt abonnees enthousiast over hun filmreeks voor 2022 met een trailer die ons een eerste blik geeft op aankomende films zoals Messen uit 2 en De grijze man.

De trailer is behoorlijk met sterren bezaaid en laat zien dat de acteurs rechtstreeks de camera aanspreken terwijl ze gekleed zijn in karakter. Sommige acteurs verschijnen in volledig kostuum, waaronder Millie Bobby Brown en Henry Cavill voor Enola Holmes 2, en Kerry Washington en Charlize Theron in De school voor voedsel en kwaad. Ryan Gosling maakt ook zijn opwachting voor De grijze man terwijl Jamie Foxx aan dek is voor de vampierfilm, De dagploeg.

De sterren stoppen daar niet! De filmtrailer van 2022 bevat ook Ryan Reynolds, Halle Berry, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Mark Wahlberg, Kevin Hart en Queen Latifah. Netflix zou hebben gedaan wat nodig was om video van hun talent te pakken te krijgen, inclusief tijdens de productie of op persdagen. Dit laat alleen maar zien hoe groot Netflix is ​​geworden in termen van het grijpen van A-lijsttalent.

De trailer daalt aangezien Netflix nu wereldwijd in totaal 222 miljoen betalende abonnees heeft bereikt. De streamer zal dit jaar ook één nieuwe film per week uitbrengen, zodat ze allemaal gevuld zullen zijn met talent om ze door 2022 te loodsen op een zeer met sterren bezaaide manier.

Wat zijn JOUW gedachten over de Netflix-filmtrailer uit 2022?

By admin