Tue. May 17th, 2022


De in Chicago geboren artiest Ravyn Lenae heeft de nieuwe single “Skin Tight” uitgebracht met Steve Lacy. De muzikanten namen hun samenwerking op in Los Angeles. Luister hieronder.

“Ik wilde mensen mijn wereld binnenhalen via de sonics, zodat ze kunnen voelen hoe ik me de afgelopen jaren heb gevoeld”, zei Lenae in een persbericht over “Skin Tight”. “Het heeft die hypnotiserende elementen, maar het is heel eenvoudig, vertrouwd en fris. Thematisch gezien gaat het om het niet hebben van een relatie met iemand, maar het hebben van die fysieke en mentale banden. Het spreekt over het delen van kinetische energie met een andere persoon, zelfs als de tijd is verstreken en je niet meer samen bent.”

Ravyn Lenae bracht “Today” en “Rewind” uit in 2020. Ze deelde haar Verbrijzeling EP anno 2018.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin