Sat. May 21st, 2022


Shaq brengt zijn Shaq’s Fun House Big Game-weekend komend weekend naar Los Angeles terwijl de Rams and Bengals zich voorbereiden om het uit te vechten in Super Bowl LVI in SoFi Stadium. Het iconische evenement heeft altijd niet alleen A-List-artiesten naar voren gebracht, maar ook een aantal ongelooflijke kermisattracties en beruchte lokale eetgelegenheden – Kazunori, Roscoe’s, Pink’s Hot Dogs, Diddy Riese en meer zullen voedsel leveren terwijl een open bar je slokdarm beschermt nat.

Wat betreft acts, je kunt vangen Lil Wayne, Zedd, Diplo, DJ Irie, Myles O’Neal, en natuurlijk DJ DIESEL zichzelf.

“Het is altijd geweldig om thuis te komen in mijn favoriete stad, Los Angeles, en ik zou niet enthousiaster kunnen zijn om het grootste sportweekend te beginnen met onze meest over-the-top editie van Shaq’s Fun House tot nu toe”, zegt Shaq. . “Maak je met de hulp van mijn vrienden bij FTX klaar om optredens van Lil Wayne, Zedd en Diplo te zien, beleef een volledig carnaval en geniet van de ware smaak van LA met eten dat wordt aangeboden door enkele van de beste restaurants van de stad. Los Angeles, je hebt mijn woord dat Shaq’s Fun House, gepresenteerd door FTX, de geschiedenis in zal gaan als ons vierde kampioenschap dat we samen hebben gewonnen.”

Tickets zijn nu te koop, maar de prijzen stijgen vrijdag om 12:01 uur PST dus pak de jouwe nu terwijl het rooster heet is!

By admin