Sat. May 21st, 2022


Sloclap’s beat ’em up actie-avonturenspel Sifu zal binnen een paar dagen digitaal worden uitgebracht, maar een fysieke versie van de game is in de maak en zal op 3 mei 2022 worden gelanceerd.

MEER: Shinji Mikami hoopt dat een Resident Evil 4-remake een beter verhaal zou hebben

De Sifu fysiek vrijgegeven wordt de Sifu Vengeance-editie en komt van distributeur Microids in samenwerking met Sloclap. Naast het verkrijgen van de game, zal de fysieke versie een verscheidenheid aan verzamelobjecten bevatten, waaronder een Steelbook, drie lithografieën met kunst uit de game, een volledig artbook van 48 pagina’s en een digitale soundtrack voor de game.

Bekijk een korte trailer van de Sifu fysieke release hieronder:

Momenteel is de Sifu Vengeance-editie is alleen beschikbaar voor pre-order in Europa, maar voor degenen die aan de overkant van de vijver wonen en het willen ophalen, je kunt dit nu doen op Game of Play-Asia. De digitale versie van Sifu verschijnt op 8 februari 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

MEER: Voice of Cards: The Forsaken Maiden aangekondigd door Nier Series Creator

Sifu speelt zich af in een fictieve stad in China waar de hoofdpersoon op wraak uit is. Dankzij een magisch amulet betekent het opraken van de gezondheid niet het einde van het spel, want hij komt alleen maar ouder terug.

By admin