Mon. May 16th, 2022


Ultra Music Festival heeft meer dan 60 opwindende acts toegevoegd aan de reeds gestapelde line-up voorafgaand aan de terugkeer van het evenement naar Bayfront Park van 25 – 27 maart 2022.

Fase 3 talent omvat KSHMR met een speciale vertolking van The Live Experience, evenals: JOYRYDE en afschuwelijk krachten bundelen voor een b2b-set as GHOST RYDR. Dood het lawaai zal een zware dosis bas naar Ultra brengen, terwijl het magnetische elektronische zusterduo Krewella keert terug voor hun eerste optreden op het vlaggenschipfestival sinds 2014. Voor haar Ultra-debuut maakt de snel opkomende DJ/producer/multi-instrumentalist Degene die [Live] zal haar boeiende klanken op het podium brengen voor een live optreden. Amerikaanse producent Slushi belooft fans te hypnotiseren met zijn doordringende, feel-good soundscapes.

Solid Grooves label baas Michael Bibi, Beatport-kaarttopper John Summit, hypnotiserende huisleverancier Dom Dolla, en oprichter van de imprint Deep Moves Ilario Alicante zal Ultra’s gewaardeerde underground concept RESISTANCE verankeren. Andere house- en techno-zwaargewichten die hun RESISTANCE-debuut maken, zijn onder meer atmosferische techno maven Amélie Lens, fel getipt technotalent Anfisa Letyago, Italiaanse componist en multi-instrumentalist Giorgia Angiuli [Live], wereldwijde technofiguur Nina Kraviz, en Filth On Acid labelkop Reinier Zonneveld [Live].

RESISTANCE kondigde ook de terugkeer aan van headliner festivalveteranen zoals Drumcode-oprichter en technoleider Adam Beyer, Braziliaanse beatdealer ANNA, Ultra veteraan Joseph Capriati, Grammy-genomineerde producer Nic Fanciulli, smaakmaker techno duo Pan-pot, Brits dynamisch paar Sasha | John Digweed, en het kaartversnipperende duo Solardo.

Tickets nu te koop via https://ultramusicfestival.com/tickets/miami/

Foto via aLIVE-dekking voor UltraBy admin