Tue. May 17th, 2022


Sophie Thatcher, Yellowjackets, Stephen King, Boogeyman

Sophie Thatcher heeft een bewogen jaar achter de rug. Na het uitbreken dankzij haar rollen in Gele jassen en Het boek van Boba Fett, Deadline heeft gemeld dat Sophie Thatcher zal schitteren in De boeman voor 20e-eeuwse studio’s.

De boeman is gebaseerd op het korte verhaal van Stephen King en werd voor het eerst gepubliceerd als onderdeel van De nachtdienst in 1978. Het draait om een ​​man die een psychiater vertelt hoe elk van zijn kinderen was vermoord door een sadistische aanwezigheid. De Boogeyman film zal de zaken wat opschuiven, aangezien Sophie Thatcher een tienermeisje zal spelen dat “nog steeds aan het bijkomen van de tragische dood van hun moeder, wordt ze samen met haar broer geplaagd door een sadistische aanwezigheid in hun huis en worstelt ze om hun rouwende vader ertoe te brengen aandacht te schenken voordat het te laat is.Naast Sophie Thatcher, De Boogeyman speelt ook Chris Messina (Scherpe voorwerpen). Rob Savage (Gastheer) zal regisseren De boeman van een script van Mark Heyman, met de originele concepten geschreven door Scott Beck & Bryan Woods en Akela Cooper. De productie start naar verwachting volgende maand en de film zal debuteren op Hulu.

Zoals ik hierboven al zei, is Sophie Thatcher een van de ensembles van Gele jassen on Showtime, een thrillerreeks die draait om een ​​groep middelbare scholieren in 1996 wiens vliegtuig neerstort in de Canadese wildernis en negentien maanden aan hun lot wordt overgelaten. De serie volgt ook het huidige leven van degenen die het hebben overleefd. Het was een groot succes voor Showtime en werd vorige maand verlengd voor een tweede seizoen. Thatcher speelde ook Brash in De Boek van Boba Fett, de leider van een groep cyborgs die uiteindelijk voor Boba Fett werken. Wat Chris Messina betreft, hij speelde samen met Rosamund Pike en Peter Dinklage in de hoofdrol Ik geef er veel om en zal hierna te zien zijn in de Watergate-serie van Sean Penn Gaslit die later dit jaar op Starz zal debuteren.

By admin